Generelt

Lakkerte/hvitmalte lister. Hvite, slette inn­vendige dører. Sparklet og malt himling.

Trapperom

Malte vegger. Belegg i trapp.

Entré

Parkett på gulv, malte vegger.

Soverom

Parkett på gulv, malte vegger.

Bod

Parkett på gulv, malte vegger.

Kjøkken

Parkett på gulv, malte vegger. Hvit, slett kjøkken­innredning.

Stue

Parkett på gulv, malte vegger.

Bad

Flis på gulv og vegg. Sparklet og malte gips­plater i tak. Dusjkabinett, WC, servant m/underskap, overskap, speil og lyslist. Gulvvarme.

Kjøkken-, garderobe- og baderomsinnredning

Det leveres hvit kjøkkeninnredning eks. hvitevarer. Det vil være mulighet til å påvirke valg av kjøkken hos vår kjøkkenleverandør. Det leveres hvit, slett baderomsinnredning. Det leveres 1 m garderobe-skap pr. sengeplass iht. plantegning. Hvit, slett utførelse.

Elektiske installasjoner

Komlett anlegg frem til forbruk, inntak, jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. ­Anlegget legges i hovedsak skjult. Hver leilighet har ­sikringsskap i leiligheten. Leveransen gjennomføres iht. NEK 400 som er gjeldende forskrift for punktdefinisjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabel i badreromsgulv. Miljøvennlig alternativ opp­varming skal etableres.

Ventilasjonsanlegg

Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Brannvarslere/brannslukningsapparat

Det monteres seriekoblede røykvarslere i leilig­hetene. Ett stk. brannslukningsapparat (6 kg) i hver leilig­het, eventuelt brannslange.

Sentralstøvsuger

Det leveres og monteres sentralstøvsuger i hver leilighet.

Bredbånd

Det forberedes for bredbånd for TV, telefon og data (spredenett). Anleggsbidrag og tegning av abonnement for signal til radio/TV avtales direkte av kjøper etter eget ønske.

Parkering

En parkeringsplass i carport. Inngår i kjøpesum. Det er i tillegg anledning til å kjøpe en asfaltert biloppstillingsplass.

Diverse

Steinsvik Hus og Entreprenør foretar enkel bygg­rengjøring før overlevering, kjøper må selv foreta rengjøring før innflytting. Ved overtakelse av bolig vil Steinsvik Hus og Entreprenør overlevere FDV-dokumentasjon for boligen.