Nyt livet på Myre

Her kan du daglig følge livet og aktiviteten i ­Norges største torskehavn. Torske-eventyret og all annen sjørelatert aktivitet i dette aktive fiskeværet er i seg selv en attraksjon. Myre er sentrum i Øksnes kommune og har det ­meste av det du trenger av service-funksjoner som ­butikker,  kafé,  lege,  apotek,  rådhus. I en ­moderne og lettstelt leilighet vil du få en ­enklere hverdag og bedre tid. Tid du kan bruke på å berike ditt liv med økt sosial kontakt med familie og venner,  drive med hobbyer og ta i bruk alt det Vesterålen har å by på.

6 delikate leiligheter

Byggetrinn 2 består av 6 selveierleiligheter i hus C. Boenhetene har tre soverom. Både husene og leilighetene er praktisk og moderne utformet i materialvalg og arkitektur. De store vindus-flatene slipper inn mye lys og gir ekstra fokus på den gode utsikten. Stue- og kjøkkenarealene er romslige med åpne planløsninger. Hoved-soverommene på plan 1 har egen praktisk lufte-balkong. Soverommene på plan 2 og 3 har fransk balkong.

Gi deg selv mer tid!

Når du flytter inn i Havna Boligpark sier du ­samtidig farvel til plenklipping, snømåking og årlig vedlikehold. Stadig flere bruker mer tid på ferie og reiser. Da er det godt å vite at det du har hjemme ikke trenger vesentlig oppfølging og er i trygge omgivelser.
Stadig flere har oppdaget verdien av mer fritid og mindre ansvar for det daglige arbeidet hjemme. Vår bedrede privat-økonomi har gitt oss flere muligheter, – nå handler det om å sette seg i posisjon til å bruke tida best mulig.

Store balkonger og god bodplass!

Stadig flere ønsker å tilbringe mer av tida ute og med store balkonger fra 25 til 37 kvm har du god plass til å invitere naboer, venner eller familien til et sosialt lag.
Vi opparbeider en stor park mellom byggene, slik at du også skal trives utenfor leiligheta. Her kan du sitte på en benk og lese ei god bok, møte venner eller leke med barn eller barnebarn.
Det er også en stor utebod i tilknytning til parkerings­plass i carport. Denne er på hele 10 kvm – dobbelt så stor som Husbankens norm. Her kan du lagre større ting som dekk, fiskeutstyr, sykler, ski og annet som naturlig hører hjemme i en god bod.

Økonomisk gunstige løsninger

Havna Boligpark leveres med svært energi-
effektive løsninger, og med isolasjon etter ­høyeste standard vil du få betydelig lavere strømutgifter enn i dag. Prosjektet er husbankfinansiert og du får dermed markedets beste ­finansiering. Våre rådgivere kan bistå deg i ­denne prosessen. Ditt nye hjem får også fem års garanti på at det er skrudd riktig sammen. Du får en kostnadseffektiv løsning med gode finansierings-løsninger og garantier. Det ­betyr trygghet og forutsigbarhet for deg og din familie!